Perron026

Voordelige Horecakleding

Home  /  Mode  /  Voordelige Horecakleding

Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskledingEen kennis van mij adviseerde mij van de week om eens contact op te nemen met Suit up Now. Zelf had ik nog nooit gehoord van het bedrijf. Zo vond hij het tijd voor verandering van onze bedrijfskleding. Persoonlijk was ik het daar mee eens. Ik ben gaan kijken op de website en daar zag ik hele mooi Horecakleding staan. Het bedrijf heeft al aan grote projecten gewerkt. Zo verzorgen zij voornamelijk kleding voor hotels en horeca bedrijven. Bij dit bedrijf kan je kiezen uit standaard uitvoeringen of juist unieke. Daarnaast is het mogelijk om alles opmaat te laten maken. Om het gelijk goed te doen wilde ik voor het laatst genoemde gaan.

Samen met Suit up Now zijn we gaan kijken wat goed bij het bedrijf past. Het bedrijf kwam metCollectie-Formeel goede ideeën en met een aantal ideeën van ons erbij hebben we een heel mooi ontwerp gemaakt. Zo hebben we professionele kokskleding en voor de bediening allerlei overhemden. Op de Horecakleding staat ons logo. Omdat alles opmaat wordt gemaakt heeft iedereen zijn eigen kleding wat precies past. Dit zorgt ervoor dat alles netjes aansluit, waardoor het extra professioneel eruit ziet. 

Goede service

Suit up Now leverde binnen 3 weken al onze kleding. De service is dus perfect, evenals de kwaliteiten van de kleding. In 3 weken hebben ze fantastisch werk verricht waar ik erg tevreden over ben. Het bedrijf is erg voordelig en zorgt ervoor dat je bedrijf professioneel eruit ziet!


Comments are closed.