Perron026

Voordelig: Parkeren Den Haag!

Home  /  Vrije tijd  /  Voordelig: Parkeren Den Haag!

Misschien ben je nog niet bekend in Den Haag. Of toch wel? Wat een feit is, is dat het geen makkelijke opgave is om een parkeerplaats te vinden in Den Haag. Keer op keer hoor ik klachten van mensen dat het te druk is en dat er totaal geen ruimte is voor een parkeerplek. Ik heb het zelf vorige maand ervaren. Mijn moeder is afgelopen week in Den Haag geweest en zij vond het echt niet leuk daar. Zij kon totaal geen plek vinden. Wij gingen op een dag samen boodschappen doen bij de supermarkt en wij zagen toevallig wat folders liggen op tafel. Wij namen een kijkje en zagen een kopje met ‘Parkeren Den Haag‘.

logo-tripticket

Advertentie

Wij namen de folders mee naar huis, want wij vonden het een interessante onderwerp. Wij lazen dat er een nieuwe idee is ontstaan. Het ging om het reserveren van een parkeerplaats. uit-je-auto kwam met het idee. Mijn moeder en ik waren erg benieuwd hoe het concept werkte. Het leek ons een zeer interessante onderwerp.

logo-denhaag

Doelstelling

Wij hebben op de website gekeken. Een fantastische website met duidelijke instructies. Zij gaven zelf aan dat het heel erg moeilijk is om te parkeren in Den Haag. Hun doel was de mensen helpen met het voorkomen van problemen en vertragingen. Na een onderzoek was het zo dat vele mensen te laat komen op hun werk of op afspraak vanwege parkeerproblemen. Bij uit-je-auto reserveer je online binnen no time jouw parkeerplaats op je gewenste locatie.


Comments are closed.