Perron026

Nette uitstraling met uniform werkschoenen

Home  /  Mode  /  Nette uitstraling met uniform werkschoenen

Al vier jaar ben ik storemanager van een autogarage in Amsterdam. Al van jongs af aan ben ik gek op auto’s. Ik ben na de middelbare school dan ook een MBO automonteur opleiding gaan doen. Toen ik 19 jaar was begon ik met mijn eerste baan als automonteur bij een garage. Inmiddels heb ik mijzelf omhoog kunnen werken naar storemanager en heb ik de leiding over ons filiaal in Amsterdam. Ik werf onder andere nieuwe medewerkers en kijk hoe het met de huidige medewerkers gaat, controleer het uiterlijk en de veiligheid van ons filiaal en los problemen die zich voortdoen op. Een functie die ik met veel plezier uitoefen.

Online werkschoenen bestellen

Omdat wij in onze garage veel zware machines hebben staan en met auto’s werken is het bij ons verplicht om werkschoenen te dragen. Vooral voor de automonteurs is het van groot belang dat ze te allen tijde goede werkschoenen aan hebben die voldoen aan bepaalde eisen. Dit controleer ik dan ook regelmatig. Zelf ben ik ook verplicht om werkschoenen te dragen.  Maar omdat ik veel op het kantoor werk en ook contact heb met klanten en nieuwe medewerkers draag ik altijd nette kleding. Normale werkschoenen vind ik hieronder niet mooi staan. Op het kantoor dragen de medewerkers daarom uniform werkschoenen. Vorige week heb ik online een nieuw paar uitgezocht omdat mijn oude echt aan vervanging toe waren. Via de webshop van Bowork heb een paar gevonden dat voldoet aan de eisen en dat ook past bij mijn kledingstijl, namelijk de Emma Frontier 162. Deze werkschoenen zijn gemaakt van bruin leer. De werkschoenen zien er luxe uit en beschikken over een S3 en ESD normering.  Ik had ze na één dag al in huis en ben er zeer tevreden over. Ze zitten heerlijk en goed stevig. Het prettige aan deze werkschoenen is dat je niet ziet dat het werkschoenen zijn. Toch voldoen ze aan alle veiligheidseisen en kan ik met een veilig gevoel door de garage lopen of een monteur helpen als dit nodig is. Wat vind jij van het model uniform werkschoenen dat ik gekozen heb?

emma-werkschoenen-frontier-hi-162-bruin_7639_1


Comments are closed.