Perron026

Mijn tas werd gestolen vorige week

Home  /  Mode  /  Mijn tas werd gestolen vorige week

Vorige week was ik op het strand van Scheveningen. Een heerlijk dagje weg met mijn moeder. Een paar weken daarvoor had ik een strandtas gekocht. Een hele kleurrijke tas van Leatherlicious, dat is een webshop die voornamelijk leren tassen verkoopt. De perfecte tas voor het strand, ook omdat er mega veel inpast. We arriveerden op het strand, legden onze badhanddoeken uit in het zand en renden gelijk de zee in. Zo koud was het gelukkig nou ook weer niet dus we bleven maar wat langer in het water liggen. Toen we uiteindelijk terug liepen naar onze spullen kwam ik er al snel achter dat mijn spullen gestolen waren. Mijn tas was weg (en dus ook de hele inhoud) was weg. Wat begon als een mooie dag eindigde dus uiteindelijk al vroegtijdig in een mineur.

011

Goede service van Leatherlicious

Heel erg balen natuurlijk, ook omdat ik de tas net pas had aangeschaft en hij toch wel wat heeft gekost. Ik vertelde mijn bericht op Facebook en al vrij snel benaderde Leatherlicious mij dat ze het zo spijtig voor me vonden dat ze me een kortingsbon wilde geven voor een volgende aankoop. Deze heb ik natuurlijk geaccepteerd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe kleurrijke tas gekocht, een Babylon Baby Bag, een iets kleinere tas dan de vorige maar wel met dezelfde stijl. Hij is super fijn, nog steeds erg ruim en heeft veel vakjes om spullen in te stoppen. Ik houd mijn tas voortaan dicht bij me want ik wilde deze ook niet kwijtraken. Maar wat een lief gebaar van Leatherlicious. Ik raad daarom Leatherlicious zeker aan bij anderen. Ze hebben een grote collectie met hele mooie tassen, van grotere designer merken maar ook voor mensen met een kleiner budget.


Comments are closed.