Perron026

Mijn favoriete E-liquid

Home  /  Roken  /  Mijn favoriete E-liquid

Laatst ben ik erachter gekomen dat er een gezonder alternatief is voor roken. Daarom heb ik een elektrische sigaret en E-liquid besteld op een webshop. De gewoonte om een peuk op te steken wil ik graag afleren. Daarom leek mij dit een goede keuze. Toen ik op de site keek, kwam ik erachter dat er heel erg veel smaken bestonden die jij in jouw elektrische sigaret kon doen. Er was natuurlijk tabak smaak beschikbaar, maar ook andere smaken zo als groene appel en aardbeientaart. Omdat ik natuurlijk gewend ben om te roken wilde ik graag de tabak smaak bestellen. Toch was ik benieuwd naar de andere smaken, dus ik besloot om er een paar uit te zoeken die graag uit wilde proberen.

E-liquid

Proef en ontdek

De eerste E-liquid smaak die ik in mijn winkel mandje stopte was mint. De tweede smaak die ik koos was vanille cupcake, want ik ben gek op die zoetigheid. De derde smaak die ik koos was water meloen omdat ik erg van fruit houd. De vierde smaak die ik koos was energie omdat ik dat vaak drink in de ochtend als ik wakker moet worden. Nadat ik alles had afgerekend en mijn adres in had gevoerd kon ik niet wachten tot dat de bestelling thuis binnen zou komen. Toen ik het pakketje openmaakte zag ik gelijk alle smaakjes liggen. Na lang nagedacht te hebben, heb ik gekozen om als eerste de water meloen smaak uit te proberen. Daar was ik het meest nieuwsgierigst naar.

E-liquid


Comments are closed.