Perron026

Maxilia en petten bedrukken

Home  /  Mode  /  Maxilia en petten bedrukken

Ik bestel regelmatig merchandise bij Maxilia, je kan daar goedkoop je logo op producten laten drukken en de kwaliteit is altijd erg hoog. Net zag ik dat ze ook aan petten bedrukken doen. Ik wil mijn team een extra cadeautje geven. Dit doen we om de zoveel maanden, omdat ik dit persoonlijk erg leuk vind om te doen. Nu waren we laatst op uitje en scheen de zon volop. Niemand van ons, en bedenk je, we zijn met een team van 25 man, had een zonnebril of pet bij zich. We moesten daar geregeld om lachen, omdat we allemaal niet echt bezig zijn met het weer – iets waar we vaker grappen over maken. Vier mensen uit het team hebben een kaal hoofd, dus die waren vooral de sjaak, enfin, de grappen waren alom vertegenwoordigd. Nu raadt je het al, het lijkt me leuk om ze deze maand allemaal een pet cadeau te geven met een mooi logo er op.

petten-bedrukken-goedkoop

Grap en functionaliteit combineren

Naast dat dit aansluit bij onze zogenaamde kantoorgrappen, denk ik ook dat het echt een leuk cadeau is. Ook is het altijd fijn als de zichtbaarheid van het bedrijf vergroot wordt, dit doen we vaak door bepaalde relatiegeschenken, maar je kan dit natuurlijk ook inzetten in pennen, petten, tassen en ga zo maar door. Ik heb volgende week een gesprek met onze PR medewerker, ben benieuwd wat zij er van vindt! We willen volgende maand ook weer een uitje plannen. Ik kan je eerlijk bekennen dat ik dol ben op uitjes, ik maak er dan ook geregeld een zaak van. Wanneer ik voel dat we weer eens moeten lachen met z’n allen, regel ik een leuk uitje. Ik vind dit belangrijk.

naamloos


Comments are closed.