Perron026

Je eigen tape van Bedruktetapefabriek.nl

Home  /  Webshop  /  Je eigen tape van Bedruktetapefabriek.nl

Als organisatie wil je de afstand met consumenten zo klein mogelijk houden. Door zelfontworpen tape van Bedruktetapefabriek.nl te kiezen kun je bijdragen aan een kleine afstand! Zo creëer je met je eigen tape een persoonlijke band met consumenten, door de tape van een persoonlijke boodschap te voorzien. Ook kun je de tape bedrukken met het logo van je organisatie, om te werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos.

Naast de mogelijkheid om je eigen bedrukking te kiezen, heb je keuze uit verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld tussen tape van PVC of PP Acryl. Aan welk materiaal geef jij de voorkeur? Voordat je tape daadwerkelijk gedrukt wordt, krijg je een werktekening toegestuurd per mail. Deze werktekening geeft je een goed beeld van hoe de uiteindelijke rollen met tape eruit zullen komen te zien. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je het ontwerp aan laten passen. De tape die geleverd wordt is van een buitengewoon goede kwaliteit. Zo zal de opdruk een lange tijd mooi blijven en blijft de tape goed kleven.

Persoonlijke tape van Bedruktetapefabriek.nl

Niet alleen voor grote organisaties is het bestellen van bedrukte tape via Bedruktetapefabriek.nl een interessante optie. Ook als particulier kan het heel aantrekkelijk zijn om persoonlijke tape te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor tape met een boodschap als “Gefeliciteerd!”. Je kunt deze rollen met tape gebruiken voor het inpakken van cadeaus, of om verpakkingen persoonlijker te maken. Met welk doel wil jij op maat gemaakte tape bestellen bij deze ervaren online organisatie?


Comments are closed.