Perron026

Ik heb zweetvoeten, en nu?

Home  /  Verzorging  /  Ik heb zweetvoeten, en nu?

Hoe vervelend kan iemand zich voelen wanneer je lekker bij thuiskomst op de bank tegen je partner aan wilt liggen, maar je dit niet durft…. Het hebben van zweetvoeten zorgt er bij mij in ieder geval voor dat ik dit niet gelijk doe. Nee, ik zal eerst naar boven vliegen om mijn voeten te wassen en pas wanneer ik me hiermee op me gemak voel beneden bij hem plaats nemen op de bank. Hier baal ik enorm van en hoop altijd dat mijn vriend hier niks van zult ruiken. Het overmatig gebruiken van parfum en deodorant wil in de eerste instantie werken, echter ruik je al snel de geur van de voeten erdoorheen en hier baal ik echt van.

voetproblemen

Zo ben ik van de week op het internet gaan  zoeken naar een oplossing hiervoor. In ieder geval een verlichting om van de geur af te komen. Dat ik zweetvoeten heb vind ik wat dat betreft niet zo erg, echter bezorgd de geur bij mij de ergernis waardoor ik hier graag vanaf wil komen. Dankzij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Skystep. Hier is het namelijk mogelijk om speciale zooltjes te bestellen welke te gebruiken is tegen de geur van zweetvoeten.

sportzool-running-support-200x200

Goede werking of verloren geld?

Uiteindelijk heb ik het de voordeel van een twijfel gegeven en besteld. Ik weet natuurlijk niet als ik iets zie op het internet of dat het werkt of niet. Hier dien ik het echt voor te bestellen en thuis pas te testen. Al met al werken deze zooltjes wel degelijk! Zodra ik thuis kom van het werk gooi ik mijn schoenen in de hoek en plof ik op de bank naast mijn partner!


Comments are closed.