Perron026

Heerlijke badplaatsen aan de Adriatische kust in Italië

Home  /  Vakantie  /  Heerlijke badplaatsen aan de Adriatische kust in Italië

Adriatische-Kust-Le-Marche-ItalieTijdens mijn rustgevende vakantie in Italië ben ik achter hele leuke badplaatsen aan de Adriatische kust in Italië gekomen waar ik natuurlijk ook even een kijkje heb genomen want ik was natuurlijk wel heel erg nieuwsgierig erna toen ik alle leuke verhalen erover had gehoord en de brochures had gelezen.Wanneer ik erachter kwam dat het werkelijk prachtig en rustgevend was om daar te komen ben ik er natuurlijk meteen een paar wezen bezoeken en ben ik helemaal tot rust gekomen.De tip van deze plek kwam via een vriendin die vaker naar dit gebied toe gaat op vakantie en daarom was ik er ook zo nieuwsgierig naar.Adriatische-Kust-Senigallia-Le-Marche

Tip voor alle vakantiegangers

Wanneer je op vakantie gaat raad ik de badplaatsen aan de Adriatische kust in Italië van harte aan, het is een goede manier om tot rust te komen en helemaal van je vakantie te genieten zoals het hoort.Zelf heb ik r geen moment spijt van dat ik hierheen ben gegaan en daarom is het een goede tip voor alle vakantiegangers die nog op zoek zijn naar een goede vakantieplek om een keer heen te gaan met het gezin of als een stel zo dat je allemaal goed kunt genieten net als ik heb gedaan.Conero-Niewsbrief


Comments are closed.