Perron026

E-sigaret een aanrader voor alle rokers!

Home  /  Roken  /  E-sigaret een aanrader voor alle rokers!

 

 

Alweer een hele lang tijd rook ik elke dag mijn E-sigaret. Hoe ik terecht ben gekomen bij een E-sigaret? Dat ik ga jullie uitleggen. Ik ben altijd een vast roker geweest. Op een bepaald moment kregen wij kinderen. Natuurlijk brengt dat een hele hoop kosten met zich mee. Zodoende moest ik wel stoppen met elke dag een pakje sigaretten weg roken. Helaas kon ik niet stoppen met roken. Ik moest dus zoeken naar een goedkopere variant voor het roken. Via het internet kwam ik terecht op de website van het bedrijf EBNferro Nederland. Op deze website stonden elektrische sigaretten te koop. Deze sigaretten waren verkrijgbaar met verschillende soorten smaken. Er was vele keuze betreft elektrische sigaretten en smaken voor deze sigaretten. Ik besloot om deze sigaretten eens uit te gaan proberen. Dezelfde dag nog bestelde ik een elektrische sigaret!

Stukken goedkoper uit!

Ik maak nu al een ruime tijd gebruik van deze sigaretten. Met de elektrische sigaretten bespaar ik maandelijks een fors bedrag. Natuurlijk is dit dan ook mijn oplossing. Ik rook nu goedkoop en het roken is hartstikke lekker. Er zijn allerlei soorten smaken te koop, waaronder aardbei, banaan en bosbessen. Zo verveelt de smaak van deze sigaretten dus nooit. Wat ook mooi meegenomen is natuurlijk, dat de elektrische sigaretten stukken gezonder zijn, dan de normale sigaretten. De verdamping van de E sigaretten zorgt ervoor dat een groot deel, van de schadelijke stoffen worden afgebroken. Ben jij een roker? Schakel dan over!


Comments are closed.