Perron026

Dr Massing is mijn favoriete merk van dit moment

Home  /  Verzorging  /  Dr Massing is mijn favoriete merk van dit moment

Graag vertel ik jullie meer over het geweldige merk Dr Massing. Ik heb het ongeveer een jaar geleden ontdekt en sindsdien heb ik nooit meer iets anders gebruikt. De reden waarom ik het heb geprobeerd is omdat ik er veel goede verhalen over hoorde. Iedereen was super positief over het long lashes wimper serum. Het is een product speciaal ontwikkeld om jouw wimpers sneller te laten groeien. Je smeert het met een heel klein kwastje op je wimper rand in de avond voordat jij gaat slapen. Als jij dat voor een langere tijd doet, gaan jouw wimpers sneller groeien en worden ze voller.

Make-up

Ontdek wat Dr Massing voor jouw wimpers kan doen

Zelf was ik een beetje sceptisch over de werking van het serum van het merk Dr Massing. Toch was ik wel geïnteresseerd geworden door alle positieve reviews. Als zoveel mensen er goede ervaringen mee hebben, moest het wel effect hebben. Daarom besloot ik om het ook eens te bestellen. Op de webwinkel genaamd Beautyfashionshop vond ik het serum met een leuke korting. Ik zag dat er ook van hetzelfde merk een mascara was, dus die bestelde ik gelijk ook mee. Ik kon niet wachten totdat mijn bestelling bij mij bezorgt werd.

Make-up

Het werkt echt

Toen de bestelling van Dr Massing binnen was gekomen heb ik gelijk die avond het serum voor het eerst gebruikt. Het was erg makkelijk aan te brengen door het kleine kwastje. Ik heb het product nu een paar weken gebruikt en ik moet eerlijk zeggen dat ik echt verschil zie. Mijn wimpers zijn aanzienlijk langer en breken minder snel af. Ik ben echt heel erg blij dat het product echt werkt. Ook de mascara die ik van het merk erbij had besteld bevalt heel erg goed. Hij heeft een heel mooi effect. Ik raad beide producten daarom zeker aan jullie aan!


Comments are closed.